Αρχική » 2016

Αρχείο έτους 2016

Ανακοινώσεις

=>Το 8ο ΕΠΑΛ τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου

Πολυτεχνείο

Με μια γιορτή που οργάνωσαν οι μαθητές υπό την εποπτεία του φιλολόγου του σχολείου κου Αναστασιάδη Παναγιώτη, το 8ο ΕΠΑΛ τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συμμετείχαν οι μαθητές:

Βίκας Αθ., Γιατράκου Αν., Γκανάτση Δ., Γραικού Ι., Ζαφραντζή Ελ., Ζάχου Γ., Καρυπίδου Αρ., Κοντέλη Κ., Μανομενίδης Στ., Μέρμηγκα Μ., Μερόλλι Λ., Μπυράκης Π., Νοφούλλα Σ., Ντούτσι Κ., Παπαγεωργίου Ά.,  Σελαλμαζίδου Αρ., Σταύρου Στ. και Στένα Χρ.

Κιθάρα έπαιξε ο μαθητής της Γ? Τάξης Μελίδης Παύλος και μπουζούκι ο απόφοιτος της σχολικής χρονιάς 2015-2016, Ζαφειρίου Σωτήρης.

Grabbed Frame 91 Grabbed Frame 85 DSC00297

 

=>Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

28ηΟκτ01

Με μια γιορτή που οργάνωσαν οι μαθητές υπό την εποπτεία του φιλολόγου του σχολείου κου Αναστασιάδη Παναγιώτη, το 8ο ΕΠΑΛ τίμησε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Το πρόγραμμα της γιορτής παρουσίασαν οι μαθήτριες της Γ? Τάξης Μέρμηγκα Μάγδα και Στένα Χριστίνα.

Συμμετείχαν επίσης οι μαθητές:

Βασιλειάδου Ε., Βεγουδάκη Σ., Βίκας Αθ., Γαλάνης Στ., Γιατράκου Αν., Γραικού Ι., Ζαφραντζή Ελ., Ζάχου Γ., Καρυπίδου Αρ., Κοντέλη Κ., Μπυράκης Π., Νοφούλλα Σ., Ντούτσι Κ., Παπαγεωργίου Αν., Στόικου Δ.

Κιθάρα έπαιξε ο μαθητής της Γ? Τάξης Μελίδης Παύλος και μπουζούκι ο απόφοιτος της σχολικής χρονιάς 2015-2016, Ζαφειρίου Σωτήρης (μια συμμετοχή – απόδειξη των δεσμών που αναπτύσσουν οι μαθητές με το σχολείο μας).

DSC00256

vlcsnap-2016-10-27-11h10m12s585

vlcsnap-2016-10-27-11h13m29s139

=> Το 8ο ΕΠΑΛ αγαπά το σινεμά

 filmposter_final

Με σκοπό την ευαισθητοποίησή των μαθητών και την ενημέρωση τους σε ζητήματα σεβασμού της διαφορετικότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι την ταινία του Δ. Πολυδωρόπουλου «New Generation Got Game» στα πλαίσια του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών select respect.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά στην πόλη μας 13-19 Οκτωβρίου.

Κύριοι στόχοι του Φεστιβάλ είναι:

?η ανάδειξη μέσα από την κινηματογραφική ματιά της διαφορετικότητας καθώς και ζητημάτων που εγείρει σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

?η ευαισθητοποίηση του κοινού μέσα από ένα πολυθεματικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες για την προσφυγική κρίση, την ένταξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και μειονοτήτων, τα δικαιώματα των γυναικών και τις έμφυλες διακρίσεις, τους νέους και τον σχολικό εκφοβισμό, το Ολοκαύτωμα και τον αντισημιτισμό.

?η ενημέρωση του κοινού μέσα από τις συζητήσεις που θα πλαισιώσουν τις ταινίες και οι οποίες θα δώσουν βήμα διαλόγου σε φορείς της κοινωνίας των πολιτών και ανθρώπους του κινηματογράφου καθώς και στο ίδιο το κοινό.

=> 3 Οκτωβρίου 2016 Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

21-09-16_sportsβ

Το Σχολείο μας στις 3 Οκτωβρίου 2016 διοργάνωσε διάφορες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού που θεσμοθέτησε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Μαθητές, μαθήτριες, καθηγητές και λοιπό προσωπικό, συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδόσφαιρο, βόλεϋ, μπάσκετ, πινγκ-πονγκ και παρακολούθησαν σχετική ταινία.

DSC00216 DSC00221 DSC00222 DSC00229

=> Οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του σχολείου μας!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια στους άξιους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που πέτυχαν τον στόχο τους!

Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!

Στα συνημμένα αρχεία τα ονόματα των επιτυχόντων:

=>Αποτελέσματα έρευνας μαθητών 8ου ΕΠΑΛ

ΘΕΜΑ: ΥΨΗΛΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 8ου ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστική έρευνα για φαινόμενο ενδοσχολικής βίας στο 8ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, από μαθητές της Γ Τάξης, εποπτευόμενους από τους καθηγητές μαθηματικών Ζωγράφο Π. και Μπουτσιούκη Δ.

Η έρευνα – δειγματοληψία σχεδιάστηκε ετσι ώστε το δείγμα να είναι και τυχαίο και αντιπροσωπευτικό.

Δείτε την έρευνα εδώ: ΕΡΕΥΝΑ 8 ΕΠΑΛ

=> Τομείς & Ειδικότητες του 8ου ΕΠΑΛ

Slide2

Η Παρουσίαση του σχολείου και των ειδικοτήτων βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

=> Διδακτική επίσκεψη 13/4/2016

malamidis-syn3

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει διδακτική επίσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, (περισσότερα…)

Σχολικό Δίκτυο

Σχολικό Δίκτυο

Open_eclass

Open_eclass