Αρχική » Δραστηριότητες » Προγράμματα

Ανακοινώσεις

Προγράμματα

Αποτελέσματα έρευνας μαθητών 8ου ΕΠΑΛ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΘΕΜΑ: ΥΨΗΛΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 8ου ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στατιστική έρευνα για φαινόμενο ενδοσχολικής βίας στο 8ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, από μαθητές της Γ Τάξης, εποπτευόμενους από τους καθηγητές μαθηματικών Ζωγράφο Π. και Μπουτσιούκη Δ.

Η έρευνα – δειγματοληψία σχεδιάστηκε ετσι ώστε το δείγμα να είναι και τυχαίο και αντιπροσωπευτικό.

Δείτε την έρευνα εδώ: ΕΡΕΥΝΑ 8 ΕΠΑΛ

Σχετικό άρθρο

 

 

Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα: “Αρωματικά φυτά και βότανα του τόπου μας”

Το περιβαλλοντικό μας πρόγραμμα έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές ώστε να γνωρίσουν καλύτερα την πανίδα του τόπου μας, τον ανεκτίμητο φυσικό μας πλούτο, τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες των πολυάριθμων βοτάνων που συναντούμε σε κάθε γωνιά της Ελληνικής γης (υπαίθρου) και τον σημαντικό τους ρόλο στην ευεξία, την βελτίωση και την προάσπιση της υγείας μας.

Συμμετέχουν 20 μαθητές από τα τμήματα ΓΟ, ΓΠ1, ΓΠ2 και το πρόγραμμα εκπονείται από τις καθηγήτριες Μοσχίδου Φωτεινή και Μαντζοπούλου Βασιλική, χωρίς συμπλήρωση ωραρίου ή υπερωρία.

Οι φωτογραφίες είναι από την ενημέρωσή μας κατά την επίσκεψή μας στο ΚΠΕ Αρναίας, επιστροφή από το Αγρόκτημα του Α.Π.Θ. ύστερα από μια πολύ ενδιαφέρουσα και πλούσια σε εμπειρίες επίσκεψη, στιγμιότυπο από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας-Δεκέμβρης 2016-και τέλος από την επίσκεψή μας στο εργαστήριο του κ. Αβράμογλου στη Φράγκων, μια παραδοσιακή επιχείριση που συσκευάζει, πουλάει και κυρίως εξάγει αρωματικά φυτά και βότανα.

 

1 2 3 4 5 6

Η αφίσα και η αναλυση του περιβαλλοντικού προγράμματος:

AFISSA2016

Αρωματικά φυτά και βότανα του τόπου μας

Σχολικό Δίκτυο

Σχολικό Δίκτυο

Open_eclass

Open_eclass