Ανακοινώσεις

Επισκέψεις 2015-2016

Επίσκεψη Σχεδιαστών Εσωτερικών Χώρων και Δομικών Έργων στην FURNIDEC (Διεθνή Έκθεση Επίπλου) στις 18/03/2016 στο χώρο της ΔΕΘ.

Slide1 Slide2

 

Σχεδιαστές Δομικών Έργων και Εσωτερικών Χώρων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στα πλαίσια του OPEN HOUSE 2015 οι Σχεδιαστές Δομικών Έργων και Εσωτερικών Χώρων του 8ου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν κτίρια της Άνω Πόλης. Στη συνέχεια ερεύνησαν την Ιστορία και την Αρχιτεκτονική της, καθώς και την αξία της πολιτισμικής κληρονομιάς της.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το σχετικό βίντεο:

Ένα αστικό μονοπάτι στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης

 

 

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Διδακτικές επισκέψεις τμήματος Β΄Βρεφονηπιοκόμων

– Πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο τον Νοέμβριο 2015, όπου οι μαθήτριες περιηγήθηκαν στις προθήκες με τα παιδικά παιχνίδια, ενημερώθηκαν για την εκπαίδευση και την καθημερινή ζωή στην Αρχαία Ελλάδα καθώς επίσης για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Μια ημέρα στο ζωολογικό κήπο του Μουσείου” που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.
-Στο Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός το οποίο επισκεφθήκαμε στις 13 Δεκεμβρίου 2015, οι μαθήτριες είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους του παιδικού σταθμού, να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες των παιδαγωγών και να ενημερωθούν σχετικά με τον εθελοντισμό για τα παιδιά του βρεφοκομείου.
Αρχαιολογικό Μουσείο Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός

 

 

 

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Διδακτική επίσκεψη του τμήματος Βψ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ το Δεκέμβριο του 2015 στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, όπου παρακολουθήσαμε πείραμα σκληρομέτρησης υλικών. Η φωτογραφία είναι από τα εργαστήρια.

 

μηχανολόγοι_ΒΨ

Σχολικό Δίκτυο

Σχολικό Δίκτυο

Open_eclass

Open_eclass